Як відомо, безвідповідальне ставлення до домашніх тварин, наприклад, прояв байдужості або жорстокість, можуть спричинити за собою появу у них неврівноваженості і жорстокості, що може бути небезпечним для оточуючих.

Алла Мовчан повідомила про напад на дитину на своїй сторінці у мережі Фейсбук: "Люди добрі прив'язуйте своїх собак. Мої діти ходили засівати. В результаті у моєї дитини погризане обличчя, садна на голові та тілі. Курточка порвана з усіх боків. Але справа не в курточці. Справа в тому, що люди порозпускають собак, які кидаються на людей.

Там не тільки мої діти ходили, а багато чужих. А якщо б він моїй дитині перегриз горло, щоб я зараз мала робити? Коли я прийшла до жінки і кажу, подивіться, що з моєю дитиною зробив ваш пес, вона говорить, а що я зроблю? Прив'язуйте своїх собак, тому що наслідки можуть бути ще гіршими, ніж у моєї дитини ".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Лілія Волошина залишила під повідомленням коментар: "Прошу вибачення, за скоєний напад собаки на дитину! Моя бабуся не хотіла, щоб і близько таке сталося! Вона намагалася захистити дітей від собаки! Вона також отримала стрес, тому дала Вам не обгрунтовану відповідь! Швидкого одужання Вашому сину! І прошу Вас берегти своїх дітей, і наказати нехай не заходять у двір моєї бабусі! В даному випадку, якщо Ви не знаєте куди звернутися: є заклади охорони здоров'я та органи поліції".

Мовчан Алла відповіла їй: "Ліля сьогодні таке свято, що діти ходять посівати. І якщо б вони знали що у твоєї бабусі спущена собака вони б туди і не заходили. Собака не тільки була у дворі вона спочатку бігала по дорозі. Він міг не тільки мою дитину пожерти, а й інших дітей. Тому, Ліля, в будь-якому разі його треба прив'язувати. Якщо б така в мене ситуація сталася у дворі з дитиною твоєї бабусі, то в мене вже була б і поліція, і я б все платила. А якщо б він загриз мені дитину на смерть, хто б тоді повернув мені дитину? Бабуся сказала б, що я нічого не знаю і не маю ".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вченими було складено список професій, які через декілька років перестануть існувати.

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент України підписав закон, згідно з яким діти-хулігани і їх батьки будуть покарані за буллінг.

Також "Знай.uа" писав, що компанія Київстар припинить дію двох популярних тарифних планів.