Помер автор першої одеської команди КВК Семен Лівшин. Про це в суботу, 19 січня, повідомляє видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на Facebook друга покійного поета Валерія Хаїта.

"Пішов з життя відомий одесит, колись мій близький, а в останні роки, вже в буквальному сенсі, далекий друг Семен Лівшин...", - написав Валерій Хаїт.

Зазначається, що Лівшин помер у США у себе вдома в Сан-Дієго (штат Каліфорнія) на 80-му році життя. Причиною смерті стала тривала хвороба.

За даними Хаїта похорони пройдуть в Сан-Дієго в неділю, в три години дня.
Семен Лівшин працював у газетах "Комсомольская правда", Вечірня Одеса і Известия. Він був учасників і автором виступів першої одеської команди КВК. Лівшин в останні роки випустив кілька книг в Росії і співпрацював з Американською лігою КВН.

Раніше повідомлялося, американська зірка, відомий актор Роберт Рут раптово помер у США. Знаменитості не стало на 83 році життя.

За словами сина актора, Рут помер 29 грудня в Каліфорнії від ускладнень після пневмонії.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Роберт Рут став найбільш відомим в 90-і після зйомок у фільмах знаменитого режисера Квентіна Тарантіно "Скажені пси" (1992) і "Кримінальне чтиво" (1994), а також у комедійному серіалі "Усі люблять Раймонда" (1996-2005). Також він був зіркою серіалів "Місія нездійсненна" і "Злови мене якщо зможеш".

Нагадаємо, страшна хвороба 16 січня обірвала життя відомого українського музиканта Василя Кохана.

Чоловік страждав від онкології, за інформацією ЗМІ. Йому зробили складну операцію - видалили 10-кілограмову пухлину, але врятувати його так і не вдалося.

Померлий музикант грав у багатьох закарпатських групах, був учасником групи Tequila Band, але покинув її через хворобу.

Раніше портал Знай.uа писал, що в Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний.

Нагадаємо, у неділю, 13 січня, обірвалося життя російського актора і режисера Євгена Радомисленського.

Раніше Знай.uа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта.