Відомий радянський та російський музикант Кріс Кельмі, раптово помер 1 січня.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що основною причиною смерті став цироз печінки.

Варто відзначити, що задовго до смерті Кельмі скаржився на проблеми з серцем, проте так і не відмовився від вживання важкого алкоголю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше пішов з життя легендарний радянський актор Іван Бортник.

Варто відзначити, що його найвідомішою роллю стала участь у картині "Місце зустрічі змінити не можна".

Відзначається, що він пішов з життя під час розмови з дружиною. Йому стало погано, різко піднялась температура. Бортник відразу ж розповів дружині, яка не переставала розмовляти з ним до самої смерті. Лікарі відзначають, що основною причиною смерте став тромб, або ж серцевий приступ.

На момент трагедії йому вимовнилось 79 років.

Разом з тим варто відзначити, що відома британська актриса Джун Уітфілд померла у віці 93 років. Це сталося у п'ятницю, 28 грудня.

Наразі причина смерті не повідомляється. Найбільшу популярність Уітфілд принесла роль в комедійному серіалі "Террі і Джун", який виходив на екрани з 1979 по 1987 рік.

Крім того, Джун зіграла в серіалах "Доктор Хто", "Шоу Бенні Хілла", "Міс Марпл Агати Крісті", "Так тримати", "Нові трюки" і багатьох інших. Також акторка виконала епізодичну роль у серіалі "Друзі".

Що цікаво, одну з останніх своїх ролей вона зіграла у віці 89 років. У 2017 році актриса отримала орден і титул дами від принца Уельського в Букінгемському палаці.

Крім того варто відзначити, що у Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний, син легендарного режисера Івана Диховичного. Відомо, що акторові було всього 30 років.

За інформацією журналістів, на даний момент подробиць смерті немає. Однак публіцист Кирило Шуліка в соцмережі Facebook написав, що причиною смерті актора стало вживання наркотичних засобів.

"Причина смерті - наркотики. Наркотики зло. Не пробуйте і бережіть дітей", - пише публіцист.

Нагадаємо, померла "найбагатша людина на Землі".

Як повідомляв "Знай.ua", помер класик індійського кіно.

Також "Знай.ua" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".

У Москві помер актор Микола Караченцов