В Одесі загинув відомий український вчений-хімік Олександр Захарія. Про це у Facebook повідомили його колеги та друзі.

За попередніми даними, напередодні Захарію смертельно травмував автомобіль у центрі міста - на вулиці Маразліївській, недалеко від будинку, в якому він проживав.

Зокрема, як пише його друг Володимир Геник, "трагічно загинув Олександр Захарія - вчений-хімік, громадський діяч, патріот України і світла людина".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Захарія – кандидат хімічних наук, професор кафедри аналітичної хімії Одеського національного університету ім. Мечникова, працював в Інституті стратегічних досліджень та прогнозів трансатлантичних процесів У поліції інформацію про ДТП наразі не коментують.

Трагічно загинув Олександр Захарія - вчений-хімік, громадський діяч, патріот і світла людина. За попередньою версією, у...

Geplaatst door Volodymyr Genyk op Zaterdag 8 december 2018

Раніше передавалось, у Києві 8 грудня на 28-му році життя помер актор Київського академічного театру юного глядача на Липках Тарас Мельничук.

Про це повідомили в Міністерстві культури України.

Відомо, що відразу ж після завершення навчання у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення ім. Карпенко-Карого, хлопець активно почав працювати у театрі.

Вже у 2013 він став актором Київського академічного театру юного глядача на Липках. Серед його найкращих робіт відзначають ролі у таких виставах, як "Снігова королева", "Ревізор", "Ромео і Джульєтта", "Сон" та інші.

Також ми передавали, що 3 грудня, помер відомий російський письменник Андрій Бітов. Йому було 82 роки. Про це повідомила літературний критик Галина Юзефович на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що ввечері 30 листопада Джордж Буш-старший помер у віці 94 років. Причини смерті на даний момент не уточнюються. Світові політики висловили свої співчуття і повагу.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США помер автор видатних творів у галузі абстрактного експресіонізму і мінімалізму американський скульптор, письменник Роберт Морріс. Він помер у віці 87 років.

Також портал Знай.uа писав, що у понеділок після боротьби з хворобою, у лікарні Лос-Анджелеса помер відомий кінопродюсер Семюель Хадіда. Компанія Metropolitan FilmExport, яку заснував батько Семюела, протягом багатьох років співпрацювала з New Line Cinema, Lionsgate і DreamWorks.