Розкрито нові подробиці смерті легенди 90-х - радянського і російського музиканта Євгенія Осина. Повідомляється, що співак помер, страждаючи від самотності і депресії, і регулярно прикладаючись до пляшки. Також стало відомо, що у музиканта була муза – дівчина, не відповідала йому взаємністю. Він говорив їй, що помре, якщо вона не буде з ним. Так і вийшло.

Артиста не стало у суботу, 17 листопада. Осін помер на 55-му році життя. Смерть застала музиканта в його власній московській квартирі. Тіло знаменитості знайшла його сестра, яка не могла додзвонитися до нього по телефону і приїхала провідати.

Попередньо, Осін помер від спонтанної зупинки серця. Причиною їй могло стати зловживання останнім часом алкоголем, незважаючи на жалюгідний стан здоров'я.

На своїй сторінці в Instagram музичний продюсер, який працював з групою "Ласковый май" Андрій Разін розповів, де і коли поховають Євгена Осіна:

"Похорон Євгенія Осіна, попередньо, пройдуть 20 листопада на Троєкуровському кладовищі Москви", – повідомив Разін. Він також уточнив, що останні роки Осін провів на самоті: "Останній час Женя жив один. Царство йому Небесне".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що Осін провів останні дні в муках.

Євген Осін помер в результаті серцевої недостатності. Зловживав алкоголем. А цей тиждень взагалі не виходив з дому - пив. Нещодавно артист проходив курс лікування в черговий клініці, де у нього діагностували цироз печінки і нервове виснаження. Про це розповів продюсер групи "Ласкавий травень" Андрій Разін.

"Він постійно скаржився, що у нього віднімаються ноги. Той розгульний спосіб життя, якій він багато років вів, призвів до трагічного фіналу. Сьогодні сестра дзвонила йому, не додзвонилася, поїхала до Жені, відкрила будинок, а він там… Помер на самоті, йому не кому було навіть звернутися", - повідомив Разін.

"Рука, яку він пошкодив у аварії, гнила. Нирки відмовляли. Ноги відмовляли. З ногами у нього і раніше були проблеми. Лікарі йому казали: "Ні в якому разі не пити", — розповідав раніше продюсер.

Нагадаємо, що в Лос-Анджелесі помер 95-річний творець культових коміксів і засновник киновселенной Marvel Стен Лі.

Стен Лі провів останні години в медичному центрі Седарс-Сінай, куди його доставили з дому на "швидкої". В останній рік у Чи виникали проблеми зі здоров'ям, зазначає TMZ. У нього був напад пневмонії і труднощі із зором.

Як повідомляв портал "Знай.uа" помер культовий американський музикант Рой Кларк, ім'я якого внесли в Зал слави.

"Знай.иа" писав, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкина.