Стало відомо, що легендарна британська акторка і зірка серіалу "Доктор Хто" Джун Уітфілд пішла з життя.

Про цієї сумної новини стало відомо завдяки повідомленням видання The Guardian.

На рахунку відомої акторки налічується понад 100 кінокартин. Як з'ясувалося пізніше, Уітфілд померла ще в п'ятницю, 28 грудня. Однак відомо про це стало лише сьогодні, 30 грудня.

"Найбільше запам'яталася публіці своїми ролями в серіалах "Доктор Хто", "Міс Марпл", "Террі і Джун", "Ще по одній", "Красиво жити не заборониш", - повідомляє видання.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити також той факт, що в 2017 році Уітфілд удостоїлася титулу пані за заслуги в кіно та телеіндустрії.

Варто нагадати, що в Києві, на 74-му році пішов з життя заслужений артист України, відомий український співак, професор кафедри оперного співу Національної музичної академії ім. Чайковського Петро Андрійович Коваль. Цю інформацію повідомили в Національній музичній академії ім. Чайковського.

Ректорат, Вчена рада, колектив Національної музичної академії ім. Чайковського висловлюють співчуття рідним, близьким, колегам та учням покійного.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 грудня в Америці померла журналістка Бре Пайтон. Їй було всього 26 років. Про це повідомляє видання Los Angeles Times. Причиною смерті журналістки стало зараження вірусом H1N1 — підтипом вірусу грипу А, За даними газети, Пайтон була доставлена у відділення інтенсивної терапії у 27 грудня після того, як знайомий знайшов її з ознаками ускладненого дихання. Лікарі діагностували у журналістки зараження грипом і менінгіт.

Нагадаємо, анестезія вбила молоду українку: малюк не встиг народитися, а вже осиротіла, лікарі намагалися зам'яти скандал.

Як повідомляв Знай.uа грипп-вбивця відправив у могилу 7-місячну дитину: батьків судитимуть за безвідповідальність.

Знай.uа писав, вітчим вбив трирічну доньку на очах у матері, вона не заперечувала.