Індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років.

Про це повідомляє "УНН".

Діяч культури помер від хвороби серця в неділю в своєму будинку в Калькутті.

Мринал Сен - один із засновників "паралельного кіно" Індії. Так, він працював над фільмами "Бхуван Шом", "Анатомія голоду" і "Королівське полювання". В 1982 і 1996 роках Сен входив до журі Берлінського і Венеціанського кінофестивалів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Був удостоєний вищої національної кінематографічної премії імені Дадасахеба Фальке. Крім того, режисер також був призначений почесним членом Верхньої палати Парламенту Індії. На цій посаді він перебував з 1998 по 2003 роки.

Нагороди режисера включають французький Орден Мистецтв і літератури, орден "Падма Бхушан" (третя вища цивільна нагорода Індії) і російський Орден Дружби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що є відмінна новина для всіх фанатів "Чорного дзеркала"! Ну, і для тих, хто досі вважає, що це серіал "про свиню", теж. Кінокомпанія Netflix випустила фільм за мотивами цього серіалу під назвою "Чорне дзеркало: Бармаглот". Головні ролі дісталися таким акторам як Фінн Уайтхед, Уілл Поултер і Азім Чаудхрі. Трейлер кінокартини з'явився в мережі, обрадувавши тих, хто вже чув про вихід повнометражки і чекав її з нетерпінням.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що гучний хоррор "Пташиний короб" від стимингового сервісу Netflix з легендарною Сандрою Буллок у головній ролі, за перший тиждень подивилися понад 45 мільйонів передплатників. Варто відзначити, що цей показник є рекордним за всю історію існування Netflix.

"Знай.uа" писав, що відомий російський актор і співак Михайло Боярский оскандалився у власний день народження. Він досить грубо відгукнувся про дружину в інтерв'ю, що в цей момент знаходилася поруч. У середу, 26 грудня, Боярському виповнилося 69 років. З цієї нагоди відоме видання вирішило взяти у нього інтерв'ю. Під час бесіди артист зазначив, що його дружина Лариса Луппіан "ні на що не здатна і здохне", як тільки помре він.