У Харкові жінка роками тримала у своїй квартирі закритим зграю собак.

Зоозахисникам вдалося визволити тварин з полону. До самої квартири волонтерам вдалося потрапити, лише після того, як жінку шпиталізували до психіатричної лікарні. Про це інформує ТСН.

"Тварини виявилися виснаженими та хворими на всі можливі собачі хвороби. Тепер їх чекає тривале і вартісне лікування", - йдеться у сюжеті.

Крім того, зазначається, що фекаліями зачинених тварин заливало сусідів. Ті у свою чергу скаржилися правоохоронцям, які нічого не могли вдіяти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, під час модного показу у Мумбаї безпритульний собака вистрибнув на сцені та влаштував справжнє шоу.

Варто відзначити, що від підвищеної уваги собака зовсім не знітився та продовжив своє шоу. Більше того йому настільки сподобалась увага, що він почав обнюхувати гостей, весело махати хвостом та навіть давав себе погладити.

Як повідомляв "Знай.ua", випадковий перехожий на вулиці намагався вдарити собаку, але карма спрацювала проти нього.

Це вже не перший випадок, коли людина нападає на тварину та заподіює шкоду самому собі. П'яний чоловік чомусь захотів штовхнути собаку яка йшла повз нього, але в підсумку постраждав сам.

Також "Знай.ua" писав, що, Алла Мовчан повідомила про напад на дитину на своїй сторінці у мережі Фейсбук: "Люди добрі прив'язуйте своїх собак. Мої діти ходили засівати. В результаті у моєї дитини погризане обличчя, садна на голові та тілі. Курточка порвана з усіх боків. Але справа не в курточці. Справа в тому, що люди порозпускають собак, які кидаються на людей.

Там не тільки мої діти ходили, а багато чужих. А якщо б він моїй дитині перегриз горло, щоб я зараз мала робити? Коли я прийшла до жінки і кажу, подивіться, що з моєю дитиною зробив ваш пес, вона говорить, а що я зроблю? Прив'язуйте своїх собак, тому що наслідки можуть бути ще гіршими, ніж у моєї дитини ".