Під час модного показу у Мумбаї безпритульний собака вистрибнув на сцені та влаштував справжнє шоу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що від підвищеної уваги собака зовсім не знітився та продовжив своє шоу. Більше того йому настільки сподобалась увага, що він почав обнюхувати гостей, весело махати хвостом та навіть давав себе погладити.

Разом з тим варто відзначити, що двоє хлопчиків у США, Тайлер Прайс і його двоюрідний брат Юджин врятували помираючого собаку.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що під час прогулянки вони раптово почули, як тихо скиглить собака. Увагу хлопчиків відразу ж привернув уламок старого рекламного щита, що лежав поруч. Вони підняли фанерний щит та побачили під ним невеличкий отвір каналізаційного люку.

Крім того всередині важко було щось помітити, адже була суацільна темрява, у якій можна було побачити лише собачі, які жалібно дивитись на хлопчиків.

Вже пізніше з'ясувалось, що всередині люка перебував голодний пітбуль, який за час проведений у колодязі дуже сильно схуд та не зміг самостійно вибратись назовні.

Хлопці відразу ж спробували витягти собаку, проти нечого не вийшло. Після цього вони зателефонували до батьків, які і допомогли витягти пса та нагодували його.

На виснаженого собаку буо дуже важко дивитись, адже після безлічі днів голодування він сильно схуд, проте був щасливий та радісний після порятунку.

Крім того варто відзначити, що у Ленінградській області в місті Сясьстрой пітбуль врятував свою 11-річну господиню від ґвалтівника.

Заявниця зазначила, що ґвалтівник напав на її дочку, коли вона вигулювала пса. Чоловік з татуюванням на щоці схопив за ноги дитину і потягнув у ліс, б'ючи школярку палицею. Це сталося вдень, і крім собаки поруч не було нікого. Зубастий охоронець побачив, що його маленьку господиню тягне в ліс підозрілий тип і миттєво відреагував.

Пес змішаної з питбультерьером породи прогриз намордник і кинувся на крадія. Чоловік не зміг протистояти розлюченій тварині і втік, залишивши дівчинку. В даний час поліція розшукує ґвалтівника худорлявої статури з чорною бородою і татуюванням на правій щоці, одягненого в чорні штани і куртку.

Нагадаємо, кінолог розповів, що робити коли на вас напав агресивний собака.

Як повідомляв "Знай.ua", доблесні рятувальники визволили киянку від "демонів".

Також "Знай.ua" писав, що волонтерка провалилась в каналізацію і натрапила на несподівану знахідку.

На Донеччині собака врятував життя солдатам