Тварини не завжди милі і доброзичливі. І серед них, також, як і серед людей зустрічаються справжні жаднюги. Які не будуть миритися з тим, що їх особисті речі хтось чіпає.

Знайомтесь це чудова домашня собачка на ім'я Дейзі.

Користувачі вже встигли прозвати тварину занадто жадібною, але все рівно вона стала зіркою інтернету. Відео було опубліковано на Youtube

Історія сталася ще на Різдво, 25 грудня. Проте ролик господиня Дейзі виклала зовсім недавно. Справа в тому, що на свято вихованець отримав у подарунок дві іграшки, проте Дейзі не хотіла, щоб хто-небудь їх чіпав, адже це її подарунок. Дейзі не ділиться іграшками.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Я, моя сім'я і Дейзі, наша собака, відкривали різдвяні подарунки в різдвяний ранок. Ми дали Дейзі подарунок, який треба було відкрити, плюшевого ведмедя і трифутового плюшевого хробака. Як тільки ми дали їй, вона захотіла грати", – розповідає господиня милої собачки.

За словами дівчини, хтось із родичів вирішив ближче розглянути м'якого ведмедя і плюшевого хробака, але собаці це явно не сподобалося. Дейзі дуже сильно обурилась тим, що її іграшки зачіпають інші. За поведінкою вихованця стало зрозуміло, що у неї немає ні найменшого бажання ділитися подарунком.

"Коли Дейзі грає, вона робить це гарчаще / усміхнене обличчя, це було результатом того, що ми намагалися відібрати у неї ведмедя і грати. Ми гладили її і використовували грайливі слова як: "о, дай мені подивитися, що у тебе є Дейзі, з Різдвом Христовим", які її розлютили!" – каже дівчина.

Собака почала скалитися і гарчати - саме тому вона виглядала більш ніж злою. Власники Дейзі додали, що їх жадібна улюблениця з самого дитинства влаштовує такі сцени, але все завжди закінчується дуже мирно і без травм.

"Дейзі нікому не заподіяла шкоди. Вона не кусається. Так вона грала ще цуценям".

Судячи з цієї собачки, можна сказати, що жаднюгами не стають, жаднюгами народжуються.

Нагадаємо, у мережі показали найхитрішого пса у світі, його акторській майстерності можна тільки позаздрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чарівний пес на ім'я Римус вивчив всі заклинання школи Хогвардс, господиня похвалилася чотириногим в мережі. Альбус Дамблдор їм би пишався.

Також "Знай.uа" писав, зоозахисниця Шелбі Мадері врятувала порося від неминучої смерті. На сьогоднішній день Чаудер – єдина в будинку свиня, але у нього є брати і сестри, які давно звикли до нового члена сім'ї.