Всі знають фразеологізм "як кішка з собакою". Це стійке поєднання використовують в негативному контексті: спілкуються недружно, постійно сварячись, лаючись. Але насправді кішки і собаки іноді непогано ладнають.

На цю тему навіть зняли кілька комедійних фільмів. Багато хто навіть боїться залишати своїх вихованців в одній кімнаті і відмовляються заводити тварину тількичерез те, що в будинку вже живе його так званий "ворог".

Однак, історія цих тварин руйнує всі існуючі у людей стереотипи.

Але в новому мегапопулярному відео "ворогуючі" тварини проявляють один до одного щиру любов. Це не може не розчулювати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Неймовірний ролик сколихнув всю інтернет спільноту, зняла користувачка Twitter Jordan Ireland, в якому представники "ворогуючих" видів тварин проявляють один до одного ніжні почуття.

Як з'ясувалося домашніх улюбленців звуть Меггі і Пампкін. Вони обіймаються і гладять один одного на камеру. Власниця тварин не могла повірити своїм очам:

"Невже мій пес тільки що погладив кота? Невже мій кіт тільки що обійняв пса?", - написала вона.

Зворушливе відео за останні чотири дні набрало майже 13 мільйонів переглядів.

Однак, як зазначають соціологи, в 25% випадків, коли під одним дахом живуть і кішки і собаки – між тваринами спостерігається байдуже ставлення один до одного, в 10% випадків – це подібність дружби, а у всіх інших випадках – тварини так і залишаються непримиренними ворогами, які тільки і шукають можливостей, у разі відсутності господаря, показати, хто ж з них головний в домі.

Однією з причин такої міжвидової ворожнечі, на думку вчених, є те, що мова тіла у кішок і собак – абсолютно різна. Вони справжні "іноземці", які не розуміють мови один одного. Так, наприклад, виляння хвостом у собаки – ознака дружнього настрою, а от якщо кішка виляє хвостом – вона роздратована.

А от коли кіт вигинає спинку і бурчить – він дуже задоволений, але коли вигинає спину собака, та ще й гарчить – тварина дуже вороже налаштована.

У разі, коли тварини навчаться говорити мовою один одного і будуть сприймати представника іншого виду – не як зооіноземця, у вас в домі запанує той рідкісний кішко-собачий світ.

Нагадаємо, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при зустрічі з господинею пес втратив свідомість. З ним все добре, він дуже зрадів.

Також "Знай.uа" писав, пес врятував потопаючого кота і мало не поплатився життям.