Гучна трагедія американського містечка Парадайз, від якого залишилося тільки обвуглене згарище після лісових пожеж, не так давно мучила ЗМІ і серця людей зі всього світу. Але цю історію розповіли лише зараз – історія про відданого собаці, який нікуди не відходив від згорілого будинку і чекав на свою господиню. І дочекався. Історію розповіли засоби масової інформації в усьому світі, в тому числі ТСН.

Каліфорнійський пес Медіссон майже місяць чекав своїх господарів, евакуйованих з міста Парадайз через масштабниі лісових пожеж, пише Washington Post.

Господиня пса Андреа Гейлорд, тікаючи з палаючої хати, не змогла забрати з собою двох собак – Мэдиссона і Мігеля, коли покидала місто. Вона зв'язала речі у вузлик і покинула місто, подумки попрощавшись з улюбленцями назавжди.

7 грудня Андреа нарешті дозволили повернутися в Парадайз, коли пожежі вщухли. Яке ж було її здивування, коли Медіссон – її хлопчик, чекав її на місці згорілого будинку! Мігель виявився в сусідньому містечку.

"Ніколи не здавайтеся!" - написали представники K9 Paw Print Rescue в Facebook, розповівши історію Мэдиссона. Запис отримала понад 13,5 тисяч репостов.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував зворушливі фото цієї зустрічі, які розтоплять серце кожного. Весь цей час пес чекав. Він підбіг до машини господині, і, не вірячи своїм очам зустрічав Її – найважливішого людини на Землі.

Нагадаємо, Собаки-панки: американка придумала захисні костюми для домашніх тварин, задумка підкорила соцмережі

Жилет з шипами та яскравими щетинками, здавалося б, відмінний варіант для панк-концерту. Але ми зараз говоримо про захисних жилетах, спеціально створених для маленьких порід собак. Так жителі США одягають своїх улюбленців, щоб улюбленого вихованця не зжер дикий койот чи не забрав орел.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Бомж за пляшку горілки намагався заколоти собаку, коли господиня не змогла її повісити: страх і ненависть в Кременчуці

Зовсім недавно, 30 листопада, весь світ відзначав День домашніх тварин. Свято подяки за відданість, свято дружби, тепла і любові. Люди взагалі люблять святкувати. Навіть тоді, коли на наступний день після свята готові холоднокровно вбити домашнього вихованця, беззавітно відданого та люблячого. Вбити ні за що. Просто, щоб зігнати злість.

"Знай.uа" писав про те, що мати залишила дитину на порозі будинку в лютий мороз. Малюка спробував врятувати собака, накривши його собою