Особливе місце у світі кішок займають мейн-куни і це місце десь поблизу з котячим Олімпом. Адже ці пухнастики дійсно красиві, як боги. Один тільки розмір чого вартий.

Не секрет, що одні з найбільших породистих домашніх котів – це саме порода мейн-кун. Вага самців може досягати дев'яти кілограмів! Крім вражаючих розмірів ця порода може похвалитися надзвичайно харизматичною мордахой, в якій навіть можна побачити щось людське.

І кіт по кличці Лотос один з таких гігантів, який, до всього іншого, став справжньою зіркою Instagram. Вже сьогодні в Лотоса понад 160 тисяч підписників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Представники породи мейн-кун є найбільшими серед домашніх кішок.

Кіт на прізвисько Білий Лотос, який проживає зі своїми господарями у шведській провінції, виріс справжнім гігантом. Щоб показати реальні розміри свого пухнастого улюбленця, власники створили для кота сторінку в Instagram, де публікують фотографії і відео з Лотосом.

Кіт Лотос обожнює прогулянки на свіжому повітрі і навіть сувора швейцарська зима йому не перешкода.

Густа довга шерсть відмінно захищає від морозу, а величезні пухнасті лапи не дають коту провалюватися в сніг при прогулянці.

Незважаючи на свої великі розміри і злегка гордовитий вигляд, кішки породи мейн-кун дуже доброзичливі і ласкаві. Володіючи високим інтелектом, властивим всім представникам породи мейн-кун, Лотос приймає активну участь у повсякденному житті своїх господарів.

Білий Лотос обожнює своїх господарів і легко уживається з двома іншими кішками тієї ж породи, які не можуть похвалитися такими ж вражаючими розмірами.

Лотос демонструє свої пухнасті лапки, які розміром лише трохи поступаються долоні дорослої людини.

Величний Лотос легко і невимушено позує для своєї господині як в будинку, так і на відкритому повітрі.

Через величезні розміри, густої гриви і своєрідного забарвлення, господиня часто називає свого улюбленця левом.

Незважаючи на те, що кішки цієї породи досить дорого коштують, вони не вимагають якихось спеціальних дієт і догляду.

Цей незвичайний мейн-кун схожий на міфічного героя з казки – загадкового, мудрого і, звичайно ж, прекрасного.

Пухнастий велетень Лотос займає величезне місце не тільки на дивані господарів, але і в їх люблячих серцях.

Нагадаємо, два наполегливих чотирилапих безбілетника три роки ведуть війну з охоронцями музею, намагаючись пробратися всередину. Їх завзятості можна позаздрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кіт Ларріи, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити в свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Також "Знай.uа" писав, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.