У Філіппінах проживає мила собачка на прізвисько Пайпер і її господиня Сандра Пінеда. Вони й уявити не могли, що одне фото змінить їх життя і зробить Пайпер справжньою суперзіркою.

Лиса собака породи шолоїтцкуїнтлі спокійно жила собі з люблячою господинею, доки знімок не розділив користувачів соцмереж на два табори, які сперечалися, що перед ними таке: пес або статуя. Втім, здається, ні господиня, ні сама собака не проти, що її плутають з витвором мистецтва.

Як розповідає LadBible, у дівчини два вихованця. Вже три роки з нею живе наймиліший бостон-тер'єр на прізвисько Райлі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що порода шолоїтцкуїнтлі є древньою мексиканською породою, що з'явилася ще більше 3 тисяч років тому.

Незвичайна назва породи походить від поєднання двох мексиканських слів - шолоїтц (ацтекський Бог) і ікуїнтлі ("собака"). В місцевій міфології ці тварини пов'язували світ мертвих і богів.

Такі собаки були у великій пошані, приміром, у майя, цивілізація яких, можливо, і зникла, просто тому що намагалася вимовити це слово. У наші ж дні люди зазвичай називають цих собак "ксоло" або "мексиканський голий собака".

У січні 2019 року Сандра запостила фото, яке зібрало десятки тисяч лайків, адже люди в коментарях просто не могли зрозуміти, що вони бачать. Сандра спочатку було подумала, що відбувається — якийсь жарт.

"Всі ці люди в коментарях були в замішанні і запитували мене, чи справжня це собака чи ні. Я спочатку думала, що це якийсь тролінг, але потім зрозуміла, що всі вони серйозні і просто не можуть повірити, що вона жива. Напевно, справа просто в тому, що я звикла до Пайпер і бачу її інакше. Але мені дуже приємно думати, що мою собаку можна прийняти за витвір мистецтва".

Але у такого зовнішнього вигляду Пайпер є один секрет, який вночі робить собаку ще більш схожою на статую.

"Мені подобається, що у неї немає волосся і за її зовнішнім виглядом легко стежити. Ми наносимо на неї зволожуючий шампунь для собак, а потім намазуємо її кокосовим маслом, щоб зробити її шкіру ніжною і блискучою".

Нагадаємо, у мережі показали найхитрішого пса у світі, його акторській майстерності можна тільки позаздрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чарівний пес на ім'я Римус вивчив всі заклинання школи Хогвардс, господиня похвалилася чотириногим в мережі. Альбус Дамблдор їм би пишався.

Також "Знай.uа" писав, зоозахисниця Шелбі Мадері врятувала порося від неминучої смерті. На сьогоднішній день Чаудер – єдина в будинку свиня, але у нього є брати і сестри, які давно звикли до нового члена сім'ї.