Дивовижна качка на прізвисько Гав, яка живе у мешканки Омська Анастасії Калмичкової, по поведінці більше схожа не на птицю, а на собаку. Гав відгукується на таку незвичайну для птиці кличку, їсть з миски і водить дружбу з шарпеями Фестом і Сенді. Навіть більше, каченя стало для них, як рідний син.

Ще минулого літа Анастасія рятувала качку від страшної загибелі. Малюк вивалився з кузова прямо на Фрунзенському мосту. Він не тільки не розбився, а й примудрився не потрапити під колеса на жвавій дорозі.

"Наздогнати вантажівку і повернути йому його живність не було можливості, слід прохолов давно. Поки я витягувала це диво з-під коліс, дівчина, яка проїзджала повз мене на машині сказала, що по дорозі багато вже збитих валяється. Що з ним робити далі, я не знала, бо вдома два шарпея. Побоювання були присутні, але й кинути на вулиці не могла", - згадує господиня каченяти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

По приїзду додому, дівчина почала знайомити Гава з його новими сусідами. Правда, Фест спочатку щиро не розумів, чому він не може з'їсти каченятко. А ось Сенді відразу прийняла незвичайного "цуценя" як рідного.

Тиждень навіть не пускала кобеля в кімнату, у якій жило каченя, не церемонилася, кусала в повну силу. З часом і Фест звик до незвичайного родича. Її "чоловікові" довелося змиритися, що це їх "щеня" і їсти його не можна.

Зараз у Гав є свій аккаунт в Instagram, крім того, він взяв участь у відомому телешоу.

Гав вже виріс до дорослих розмірів і, судячи з усього, абсолютно впевнений, що він собака. Власне, ніяку іншу живність не визнає. Навіть Анастасії тримався тільки перший день, поки Сенді не взяла його під крило.

Гав спокійно лізе в собачу миску, коли захоче, і ніхто його не лає. Рідкісній качці собаки дозволять триматися на рівних.

На літо шарпеї і Гав перебралися за місто. Найбільше незвичайна сімейка любить купатися в калюжах, які трапляються під час прогулянки. Відмивати шерсть і пір'я доводиться господині.

Нагадаємо, 20-річний хлопець вийшов з дому і побачив на галявині величезну рожеву свиню. Вона меланхолійно йшла в сторону дороги повз його будинок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджене порося шокувало фермера з грузинського села в регіоні Кахетія, який пішов перевірити, як пройшли пологи у його свині.

Також "Знай.uа" писав, чоловік вирішив погуляти зі своїм золотим ретривером в парку, вони чудово проводили час, але коли прийшов час йти у цього хитрого пса прокинулися справжні акторські здібності.