Дуже популярним стало відео милої бульдожки на прізвисько Роуз. Користувачка твіттера Сара Брайант опублікувала відео з маленьким бульдогом. І, звичайно, песики і коти часто збирають багато лайків, але у Роуз це вийшло особливо добре: у поста з нею майже п'ять мільйонів переглядів і 300 тисяч лайків.

Собачка насолоджувалася теплим днем ніжачись в брудній калюжі, поки це неподобство не побачила господиня.

Улюблене щеня по вуха в бруді викликало у дівчини справжнє обурення, вона осоромила Роуз. Але бульдогу стало так сумно, що його хочуть розлучити з таким приємним брудом. Роуз вела себе, як справжнє порося.

Але в підсумку, після моралей господині собачка змирилася з закликами і почала вилазити з калюжі, а та не відразу зрозуміла, яку помилку зробила.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Це відео відправила її тітка, яка, навіть не потрапивши в кадр, стала героїнею дуже драматичного сюжету. Вона застала свого нового цуценя, який валявся по вуха в багнюці. І Роуз явно насолоджувалася обраним їй місцем.

Господиня ж намагалася довести Роуз, що бруд — не найкраще місце для відпочинку. Собака з такою дурістю, звичайно, погоджуватися не хотіла і намагалася заритися в калюжу цілком, але в кінці кінців вилізла з цієї липкої маси і слухняно вирушила в бік будинку під репліки господині, що сміялася.

Не до сміху тій стало, коли щеня, на секунду зупинилося у порога, різко стартонуло в будинок, залишаючи всюди шльопки бруду. І крик жаху, який видає жінка з камерою, змусить розчулитись навіть тих, у кого кам'яне серце.

Обережно, наповнений болем всього людства крик реально гучний.

Коли відео стало популярним, Сара у своїй інсті розповіла про те, що після того, як вимикається камера, її тітку чекали кілька годин напружених з ганчіркою і відром, а саме відео було знято ще кілька місяців тому.

За цей час Роуз трохи підросла, і вони з хазяйкою живуть душа в душу. Це веселе порося підкорило серце своєї господині назавжди.

Нагадаємо, Брук Элінгтон прийняла рішення народжувати вдома у воді. Не дивлячись на те, що це була вже третя вагітність пологи виявилися досить важкими. Весь цей час домашній вихованець охороняв Брук і щиро переживав за господиню.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кумедний хаскі знайшов собі хижого друга, їх гра в квачика призвела соцмережі в захват.

Також "Знай.uа" писав, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.