Собака по кличці Сниффлс, яка залишилася без носа, стала інтернет-мемом. Пес є вже досить старим, тому знаходиться у притулку, і працівники шукають йому господарів.

Передает The Mashable.

Як кажуть працівники притулку, собака, через відсутность носа і деформації зубів іноді фиркає.

Одна з співробітниць зазначила, що собака добра, хороша і дружелюбна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Цим вранці, коли я прокинулася, пес сидів на моєму ліжку і дивився на мене. Потім він підбіг, покрутився і почав облизувати моє обличчя", - зазначає співробітниця.

Інші співробітники називають Сниффлса "дорогоцінним літнім хлопцем" з міцним здоров'ям.

"Всі в притулку закохалися в цього пса. Він здоровий, тільки виглядає трохи смішно", - кажуть у притулку.

Нагадаємо, Дикий звір несподівано виринув з гущавини і погнався за велосипедистом. Так швидко він ще не їздив

Двоє велосипедистів-екстремалів вирішили проїхатися лісом і весело провести час. Однак, їх веселощі перервав злий мишко, який зовсім не нагадує Вінні-Пуха. Так швидко хлопці ще ніколи не крутили педалі. Особливо той хлопець, на якого і загарчав грозний клишоногий.

Так користувач Dusan Vinzik зі Словаччини опублікував на YouTube ролик, де зображений його товариш-велосипедист, намагається в глухому лісі піти від переслідування ведмедя.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Питбуль, якого врятували від жорстокого спорту, вперше спробував піцу. Він мало не збожеволів від задоволення

Собачі бої – жорстокий спорт, від якого страждає безліч тварин. Всі небезпеки і труднощі цього заняття на собі випробував пітбуль на прізвисько Фін. Його бійцівські прізвисько – Могутній Фін.

Також Знай.uа" писав про те, що 5 простих способів допомогти песику скинути зайву вагу

1. Оцініть зовнішній вигляд собаки. Собаки однієї породи залежно від статури можуть виглядати по-різному, і те, як саме виглядає ваша собака, дозволить вам зрозуміти, чи є у неї зайва вага чи ні. Саме на контурах і буде помітно, де хутро, а де жир.