Знайомтеся, це чарівний Чаудер (Chowder в перекладі з англ. — "юшка"). Одного разу зоозахисниця Шелбі Мадері (Shelby Madere) врятувала його від неминучої смерті на тваринницькій фермі, дівчина не змогла байдуже дивитися на те, в яких жахливих умовах тримають цього милого порося.

На сьогоднішній день Чаудер – єдина в будинку свиня, але у нього є брати і сестри, які давно звикли до нового члена сім'ї. До всього іншого, у цієї тваринки, що хрюкає, є сторінка в Instagram, на яку підписано вже більше 50 000 людей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Порося живе разом з п'ятьма врятованими собаками — Рікою, Сліком, Найей, Джеймсом і Баше — і зі своїм господарем Шелбі в Південній Каліфорнії, США.

Більшу частину часу Чу, а саме так ніжно називає його господиня, разом з іншими собаками проводить на просторому подвір'ї приватного будинку.

Шестирічна в'єтнамська свиня ні в чому не поступається собакам. Ці хлопці відмінно ладнають і проводять спільне дозвілля.

Чоудер перейняв багато звичок своїх зведених братів і сестер.

У природі така дружба ледве була б можлива, а під одним дахом сусідство не викликає дискомфорту. Цікаво, що по відношенню до Шелбі, порося проявляє не менш теплі почуття, ніж собаки. Його серце наповнене любов'ю, а за характером він грайливий і енергійний.

Як і інші домашні улюбленці, свинка обожнює гризти порожні пляшки, а точніше 5-літрові баклажки (зараз Чу трохи набрав і йому потрібні іграшки, відповідні його розмірам).

Ви не повірите, але у цього товстуна є персональний невеликий будиночок з терасою.

А в сонячну погоду Чу просто обожнює приймати сонячні ванни, плескаючись у спеціально створеному для нього басейні.

У прохолодну погоду господиня впускає всіх вихованців у будинок, де в кожної тварини є своє улюблене місце. Наприклад, у свині це величезний килим перед каміном.

Чу обожнює бути в компанії з Шелбі, особливо йому по душі увага. Порося з задоволенням дозволяє себе обіймати і гладити. Шелбі розповідає, що у своїх вихованцях бачить відображення власної натури:

"Їх щастя і благополуччя, їх життя залежать від мене, і я ніколи не підведу цих хлопців", - каже вона.

Нагадаємо, 20-річний хлопець вийшов з дому і побачив на галявині величезну рожеву свиню. Вона меланхолійно йшла в сторону дороги повз його будинок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджене порося шокувало фермера з грузинського села в регіоні Кахетія, який пішов перевірити, як пройшли пологи у його свині.

Також "Знай.uа" писав, чоловік вирішив погуляти зі своїм золотим ретривером в парку, вони чудово проводили час, але коли прийшов час йти у цього хитрого пса прокинулися справжні акторські здібності.