У мережі опублікували відео, де школярі навмисне викинули кота з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався у Львові.

Відповідний запис опубліковано на сторінці "Київ оперативний" у Facebook.

"Увага! 21+ Наступне відео не рекомендуємо для перегляду вагітним та людям із вразливою нервовою системою. Подія сталася у Львові. Молодики самостійно зафільмували та виклали в інтернет як вони викидають кота у вікно. За нашою інформацією, поки що їх не затримали", - йдеться в підписі до відео. Доступ до нього обмежили.

Однак в мережі з'явилася його частина. Відомо, що кілька молодих хлопців піднялися ліфтом на 9 поверх, відкрили вікно й викинули у нього кота.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Небайдужі громадяни з'ясували особи тих, хто вчинив таке варварство. Один із хлопців зняв і виклав в мережу відео, в якому розкаюється у вчиненому.

18+... Жуткое видео со Львова: дети выбросили из окна кошку... Надеюсь на радикальное решение проблемы. Репост плс....

Geplaatst door Vladislav Antonov op Vrijdag 18 januari 2019

"Ми з другом скинули кота. Мені дуже прикро та соромно за свій вчинок. В першу чергу, я хочу вибачитися перед всіма. Я дійсно каюся і мені соромно", - каже хлопчина.

Львів. Перший пійшов

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 18 januari 2019

Користувачі соцмережі повідомили, що кіт живий.

На місце події викликали правоохоронців. Патрульні повідомили, що розмовляли з одним із хлопців, які викинули кота. Зараз триває перевірка усіх фактів й учасників події.

Нагадаємо, українка перетворила квартиру на в'язницю для тварин. Харків'янка роками тримала в чотирьох стінах зграю собак, а поліція на скарги сусідів не реагувала.

Як повідомляв раніше Знай.ua, собака погриз дитину, коли та ходила колядувати. Господиня агресивної тварини не захистила бідну дівчинку.

Також Знай.ua писав, що на бездомних цуценят неможливо дивитися без співчуття і жалю. А особливо на тих, яких ось-ось викинули на вулицю. Так сталося і з цим милим цуценятом. Його господарі виявилися настільки несправедливими і жорстокими, що викинули малюка не просто на вулицю, а в смітник.