Часто про останні слова великих людей дізнається весь світ. Багато хто шукає в них прихований сенс, навіть якщо це була звичайна фраза. Від цих передсмертних слів по шкірі біжать мурашки.

Робін Вільямс

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Робін Вільямс помер 11 серпня 2014 року в своєму будинку. Його знайшли повішеним на ремені. Останні слова актора були адресовані його дружині, до якої він зайшов у спальню, щоб побажати спокійної ночі.

"Я лежала в ліжку, і він кілька разів входив у кімнату... він сказав: „Спокійної ночі, любов моя“. Потім він знову повернувся і вимовив: „добраніч, добраніч“. Це було прощання", - розповідала тоді вдова актора.

Хіт Леджер

Передсмертні слова Хіт Леджер сказав сестрі Кейт, якій зателефонував. Він збирався прийняти снодійне поверх болезаспокійливих і транквілізаторів. Сестра просила цього не робити.

"Кеті, Кеті, послухай, все буде гаразд. Ти ж знаєш, що мені просто треба трохи поспати".

Честер Беннінгтон

Вокаліст гурту Linkin Park вчинив самогубство через повішення 20 липня 2017 року. В останньому своєму інтерв'ю за два місяці до смерті він говорив: "Я прийшов до такого моменту в житті, коли подумав: "Я можу здатися і, чорт візьми, померти, або я буду битися за те, чого я хочу. Я вирішив битися".

Джон Леннон

Учасника легендарного гурту The Beatles вбив його фанат Марк Чепмен. Він вистрілив музиканту п'ять разів у спину. Останніми словами Джона були: "Мене підстрелили, мене підстрелили!".

Емі Вайнхаус

Співачку знайшли мертвою 23 липня 2011 року в її лондонській квартирі. Емі померла в результаті алкогольної інтоксикації. Є версія, що останніми словами Вайнхаус були "Я не хочу вмирати", які вона сказала лікарю за дві години до смерті.

Пол Уокер

Пол Уокер загинув 30 листопада 2013 року зі своїм другом Роджером Родасом. У той день вони були на благодійному вечорі фонду Reach Out Worldwide. Приятелі захотіли покататися на Porsche Carrera GT. По дорозі вони не впоралися з управлінням, врізалися в дерево і згоріли.

Перед ДТП актор сказав Джиму Торпу: "Ми повернемося через п'ять хвилин".

Нагадаємо, представники яких знаків Зодіаку рідко доживають до глибокої старості.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі показали, що здатне знищити людство.

Також портал Знай.uа писав, що людство вперше зазирнуло в потойбічний світ.