Анастасія Шаповалова із Запоріжжя пережила справжнє пекло завдяки своєму чоловіку, який облив її окропом.

Ця резонансна історія поставила на вуха усе Запоріжжя. Чоловік облив окропом мати своїх дітей. З'явилися нові страшні подробиці цієї страшної трагедії.

На бідній дівчині практично немає живого місця.

Садист і нелюд в одній особі обливав дружину окропом, коли вона спала. Крім того, він старався, щоб окроп потрапив саме в рот жертви, щоб постраждали всі органи бідної жінки.

На Анастасію Шаповалову чоловік вилив 4 літра окропу. Коли вона зістрибнула з ліжка, він наздогнав її і продовжував обливати окропом поки в сусідній кімнаті знаходилися двоє маленьких дітей.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Анастасія виглядала Так до трагедії

Зараз 25-річна Настя знаходиться в лікарні і в неї 21% опіків тіла, а також пошкоджена слизова оболонка з-за окропу, який потрапив в горло.

А найжахливіше в цій ситуації ще й те, що до неї в палату навідується свекруха чоловіка і морально добиває жінку. За словами матері нелюда, її синові дають занадто великий термін ув'язнення на 15 років.

Сегодня приходила к Насте мама Димы(который совершил данное преступление) и пыталась не успокоить Настю, а наоборот вывести из себя. Говорила что Диме дают 15лет, что это слишком много, и спрашивала не жалеет ли Настя о чем-то. А когда я зашла в палату, меня обвинили в том что моя фамилия и имя-это мой псевдоним, и я закладываю Насте бананы в уши 🤨 Для меня сложно понять таких людей. Я просто её выгнала. Она не пришла разделить Настюшкину боль, она пришла насыпать соль на рану. Спасибо Вам, небезразличные люди. Теперь у Насти огромная, непобедимая группа поддержки.

Geplaatst door Злата Некрасова op Donderdag 15 augustus 2019

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.