В Запоріжжі жителі міста стали свідками жахливого випадку: дві жінки вирішили виховати підлітка, який в їх адресу сказав «пару ласкавих». Виховний процес закінчився побиттям дитини.

В одному з районів Запоріжжя дві жінки напали на дитину

На відео видно, як в одному з дворів у Шевченківському районі жінки виховують чужу дитину-школяра по-своєму: одна тримає, а друга – б'є по обличчю.

За словами сусідів, батьки не займаються дитиною, тому він погано себе веде, грубіянить і дозволяє собі використовувати матірну лексику.

Раз батьки не виховують, сусіди вирішили, що самі зможуть.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тому дві місцеві мешканки вирішили виховати неслухняного школяра своїми методами.

Нагадаємо, що дві місцеві мешканки Дніпра влаштували на вулиці бої без правил. Інцидент зняли звичайні перехожі на житловому масиві Тополя.

Як повідомляв Знай.иа в Харкові побили батька з дитиною, по-звірячому знущалися і нацькували собаку: копи шукають садистів

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.