В Азовському морі втопився 43-річний відпочиваючий. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

На морі в Бердянську потонув чоловік.

Як з'ясувалося, чоловік разом із сім'єю пішов купатися в море. Під час купання він пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Родичі витягли чоловіка на берег та викликали швидку. На жаль, медики не змогли йому допомогти. Чоловік помер, а тіло направлять на експертизу.

Рідні не змогли врятувати чоловіка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.