Відео побиття виклали в одному з популярних пабліків Запоріжжя в Instagram.

Інцидент стався на дитячому майданчику.

Інцидент стався на одному із дитячих майданчиків у місті Оріхів. На відео, зняте очевидцями, видно, як чоловік застосовує фізичну силу по відношенню до чужої дитини.

Чоловік по-звірячому побив підлітка.

Він практично накинувся на дитину і почав жорстоко штовхати його і бити. Навіть жінка, що підбігла не змогла зупинити ганебну бійку. Очевидці кажуть, що все почалося із-за погроз потерпілого своєму ровесникові.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа в Нікополі районного суд Дніпропетровської області надав дозвіл на проведення обшуку в нежитловому приміщенні магазину на проспекті Электрометалургов. Під час обшуку слідчі вилучили 67 ігрових автоматів, з допомогою яких здійснювалося зайняття гральним бізнесом.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.