У Мелітополі біля супермаркету відбулася масова бійка. Причини, які призвели до сутички, поки невідомі.

Інцидент зафіксували камери спостереження. Відповідне відео опублікували у соцмережах на сторінках міста.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопці та дівчата з'ясовували стосунки біля магазину "Скорпіон" на Новому Мелітополі. Сутичка сталася пізно ввечері у суботу, 31 серпня. Припускають, що значну роль у конфлікті відіграв алкоголь. На кадрах з камери спостереження видно, що у багатьох учасників бійки в руках пляшки з пивом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Примітно, що в конфлікті взяла участь і жінка з дитиною на руках, правда, в бійку молода матуся не вплутуватися. В епіцентрі ж бійні виявилося дві дівчини, які досить жорстоко били один одного.

Правоохоронці поки не прокоментували подію.

Нагадаємо, в Одесі неадекват відкрив вогонь по людям, багато жертв: перші деталі кривавої трагедії, моторошне відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівщина осліпла від сліз: озвірілий шумахер збив цілу родину, дитина не вижила.

Також портал Знай.uа писав, що українцям дозволили обрати "потрібну" субсидію, що зберігає гаманець: як змінитися життя простих громадян.