У Сполучених Штатах Америки у місті Одесса (Техас) в результаті стрілянини загинули п'ять осіб і ще щонайменше 21 отримали важкі поранення.

Про цю моторошну новину розповів на прес-конференції представник місцевої поліції, повідомляють американські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Журналісти пишуть, що 30-річний білий чоловік викрав автомобіль поштової служби США і відкрив вогонь спочатку по поліцейським, а потім і по городянам. Мотиви злочину з'ясовуються. Поліцейські ліквідували стрілка в перестрілці.

"Що стосується втрат серед цивільного населення, у нас щонайменше 21 постраждалий і не менше п'яти загиблих", — сказав представник поліції. За його словами, в результаті інциденту також постраждали три співробітника правоохоронних органів.

Міністр юстиції — генеральний прокурор Сполучених Штатів Вільям Бар поінформував президента США Дональда Трампа про стрілянину в Техасі. Про це господар Білого дому написав у суботу на своїй сторінці в "Твіттері".

"Тільки що був проінформований генпрокурором Вільямом Барром про стрілянину в Техасі. ФБР і правоохоронні органи задіяні", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, дітей розстрілювали під час футбольного матчу: з'явилося відео страшної трагедії.

Як повідомляв Знай.uа гаманець або життя: у Дніпрі хлопець напав на перехожого з пістолетом.

Знай.uа писав, неабиякі пристрасті, крутіше мексиканського серіалу.