Україну накрила хвиля умисних вбивств. Тільки за минулу добу від рук зловмисників померло шестеро чоловіків з різних областей країни.

Так, в Запорізькій області автоматом розстріляли чиновника територіальної громади: невідомий застав чоловіка саме тоді, коли той виходив з сільської ради.

Інше резонансе вбивство сталося в Миколаївській області. Там зловмисники розстріляли трьох робітників місцевої АЗС. Наразі правоохоронці розглядають кілька версій потрійного вбивства: вбивство з метою пограбування, особисті неприязні стосунки, а також конфлікт, що раптово виник.

Ще один кривавий злочин трапився у Волинській області. Там знайшли тіло 46-річного чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Нині за фактом вбивства порушено кримінальну справу, призначені експертизи.

Ще один розстріл стався в Черкасах поблизу офісних будівель на вулиці Гагаріна. Там вбили чоловіка, який приїхав в район міста на електромобілі Nissan. Поліцію викликали перехожі, які побачили, що людина в машині не подає ознак життя.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За даними ЗМІ, загиблим виявився місцевий житель, який працював в IT-сфері.

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент.

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.