Цими днями із життя пішов відомий бойовик “ЛНР” Олег Сперелуп на прізвисько “Боцман”. Чоловік помер від зупинки серця два дні тому, 18 вересня. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомляє блогер Necro Mancer.

Як відзначається, бойовика п’ять років тому називали одним з лідерів “Козацької гвардії”, яка воювала проти ЗСУ на Донбасі. В одному із останніх інтерв’ю в російських видань, відповідаючи на питання про цілі війни, Сперелуп обіцяв “дійти до Львова” і вбивати мирних українців.

“Ні-ні, ми до Львова дійдемо. Це наш реальний настрій. Мені доводилося бувати в багатьох місцях нашого Донбасу, де йдуть бойові дії. Я бачив і кров мирних жителів, і зруйновані будинки, і багато іншого. Я бував на заході України, бачив, як вони живуть, і готовий визнати, що своє життя вони влаштували культурніше нас, це так. Але це не люди. Фашисти відпочивають. Не визнаю я це все. вони стріляють по наших містах, буде час, ми будемо стріляти по їх домівках “, – говорив Сперелуп.

Нагадаємо, "Не допустимо!": франківські АТОвці жорстко звернулися до Зеленського

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, пенсійний фонд кинув ветерана АТО: документи "загубилися", не воював

Також Знай.ua писав про те, що Чоловік прийшов до клубу Кременчука з георгіївською стрічкою, і тут таке почалося: скількох зубів позбувся сміливець?