Чоловік, за словами очевидців, хвалився георгіївською стрічкою в нічному клубі одного з клубів Кременчука.

В одному з нічних закладів Кременчука чоловіка побили за носіння георгіївської стрічки. Як говорять очевидці, чоловік випив і вирішив похвалитися георгіївською стрічкою, пропагуючи при цьому Радянський Союз.

Силами охоронців чоловік був виведений із закладу, а там вже з ним "серйозно поговорили" відвідувачі.

Як каже його дружина, чоловікові вибили 10 зубів, у нього зламаний ніс і ребра, гематоми на обличчі

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Близько 2 годин ночі мій чоловік спокійно зайшов у бар. При ньому не було ніякої георгиєвської стрічки. Його покликав начальник охорони Юрій на розмову. За ним вийшли і підлеглі, чоловік 20. Під час розмови мого чоловіка вся охорона почала жорстоко бити. Його ледве живого привезли додому, я думала, що він вже не живий. Зараз він знаходиться в лікарні — у нього вибито 10 зубів, зламаний ніс, поламані ребра, гіматоми по всій голові", — говорить дружина.

"Для інформації, це саме той "активний громадянин", що брав участь у побитті АТОвців і різанині в Полтаві, де був затриманий активістами і переданий поліції. Хоча він намагався у формі поліції сховатися за спинами правоохоронців., — пише Yuriy Tsemakh.

Нагадаємо, Подвійний вибух, про який говорить весь світ: винуватця намагаються врятувати, країна на вухах

Швеції в місті Мальм 18-річний юнак скоїв подвійний вибух і сам же від нього постраждав. Зараз за життя винуватця борються лікарі. Про це стало відомо з видання The Local.

Повідомляється, що хлопчик з невідомою метою створив дві саморобні бомби і розмістив їх по різних районах міста – така попередня версія слідства. Адже вибухи пролунали з різницею в хвилини. Одна бомба здетонувала після обіду 8 грудня в житловому будинку в районі Кроксбек, де знаходився потерпілий (він же передбачуваний винуватець). Але хвилинами раніше надійшло повідомлення про аналогічний вибух.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У мережу злили божевільні кадри з Донецька: Сталін у ветеринарній клініці

Також Знай.uа" писав про те, що Стрічка розбрату: "колорадського" фаната розгорнули в Жулянах, СБУ вже придумала покарання