На Хмельниччині 13 людей отруїлися хлором. Сталося це в місцевому аквапарку. Наразі правоохоронці проводять розслідування. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Як відзначається, про отруєння до поліції сповістили лікарі швидкої допомоги. За словами медиків, до них зі скаргами на сльозотечу і кашель звернулися 13 осіб: 11 дітей різного віку і двоє дорослих. За попереднім діагнозом - це інгаляційне отруєння хлором.

Наразі спеціалісти відібрала зразки повітря і води з басейнів, а також вилучила документацію про подачу речовин для очищення води.

Наразі триває розслідування в рамках кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, смерть зазирнула в очі: у Києві фура відправила легковика з людьми в стовп. Аварія сталася біля станції метро «Бориспільська». За попередніми даними, жінка за кермом легкового автомобіля проїхала на червоний сигнал світлофора

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, нелюд орудував.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.