У Чернівцях жінка народила сіамських близнюків - дівчата мають дві голови, але лише одне тіло на двох. Народження сіамських близнюків зафіксували в ніч на 28 вересня 2019 року.

Це сталося у пологовому будинку №2. Відомо, що у породіллі - це була перша вагітність. Головний лікар медичного закладу Альберт Куріцин зауважив, що сіамські близнюки були діагностовані внутрішньоутробно, але жінка відмовилася перервати вагітність.

Українка, яка народила сіамських близнюків, спочатку планувала лягти в одну з лікарень Києва, але передчасні перейми змінили плани. Дівчатка народилися на 33-му тижні.

Лікарня
Лікарня

Повідомляється, що новонароджені поки знаходяться в пологовому будинку, але їх вже готуються перевезти в дитячу клініку. Це унікальний випадок не лише для України, а й для всього світу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сіамські близнюки — двійня, що має зрощення частини тіла одного близнюка з частинами тіла іншого. За однією теорією, таке трапляється через те, що зигота однояйцевих близнюків не зуміла повністю розділитися внаслідок занадто пізнього розділення, за іншою — вона розпочала розділення надто рано і внаслідок невідомих причин зиготи склеїлися одна з одною.

Вірогідність народження сіамських близнюків становить приблизно один випадок на 200 000 пологів. Близько половини сіамських близнюків народжуються мертвими. Рівень виживання таких немовлят становить 5—25%. Частіше сіамські близнюки мають жіночу стать (70—75% випадків).

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві студента НАУ розгулює на волі: другий відсиджується в СІЗО.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що в Києві спіймали тренера, який зґвалтував хлопчика на очах в іншого: він ховався 4 роки.