Надзвичайна подія відбулася на будівництві траси "Таврида", що знаходиться в в Бахчисарайському районі. Мостові конструкції шляхопроводу частково обвалилася внаслідок ДТП. Винуватцем став КАМАЗ, який відкритим кузовом зніс балку.

Інцидент стався на 6-му етапі будівництва, в районі Новопавлівки. Водій КАМАЗ встиг вистрибнути з кабіни, яка через мить перетворилася на купу металобрухту. Інформацію поширив прес-секретар кримського будівельного управління АТ "ВАД" Григорій Назаров.

ДТП трапилося на закритій для руху транспорту ділянці траси. Водій субпідрядної організації не опустив кузов на під'їзді до штучної споруди, внаслідок чого піднятий кузов вантажівки збив дві укладені балки шляхопроводу і багатотонна конструкція мосту впала на автомобіль.

Допис прес-секретаря кримського будівельного управління АТ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Прес-секретар кримського будівельного управління АТ "ВАД" Григорій Назаров зазначив, що завдані збитки встановлюються, і будуть стягнуті з субпідрядної організації. Очікують, що інцидент сутєво не вплине на терміни будівництва траси "Таврида".

Нагадаємо, раніше у столиці частково перекриють рух на Південному мосту

Як повідомляв портал "Знай.ua", на дорозі "Київ-Одеса" ДТП ледь не забрала життя десятків людей

Також "Знай.ua" писав, що знаменитий український боксер потрапив в аварію у горах