У суботу, 28 вересня, в Мехіко, столиці Мексики, сталася страшна аварія в парку розваг La Feria Chapultepe на атракціоні "Химера". У результаті аварії загинуло дві людини.

Останній вагончик поїзда на "американських гірках" зійшов з рейок під час руху атракціону на великій швидкості і впав з висоти 10 метрів. Як передають місцеві чиновники, аварія забрала життя двох людей, ще двоє травмовані, повідомляє ВВС.

Загинуло двоє молодих чоловіків 18 і 21 років в результати смертельних травм голови. В даний момент за останніми даними офіційною версією аварії вважають те, що сталася механічна несправність.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Після смертельної аварії парк розваг закрили, зараз проводиться розслідування катастрофи. Адміністрація парку оголосила, що "глибоко жалкує про жахливу подію" і допомагають правоохоронцям у розслідуванні.

Нагадаємо, раніше перевернутий автобус і п'ятеро постраждалих: на дорозі "Київ-Одеса" ДТП ледь не забрала життя десятків людей.

Також Знай.uа писав, що "ніхто нічого не чув": під Харковом підліток загадково зник з будинку посеред ночі.

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що пішов на дно на очах у родича: під Києвом сплячий рибалка потонув разом з авто.