У селі Веселе Херсонської області стався вибух, в результаті якого постраждав місцевий житель – учитель хімії на пенсії. 65-річного чоловіка відправили в реанімацію з важкими травмами, які він отримав в результаті вибуху, який сам і влаштував. Пенсіонер втратив пальці на одній з рук, отримав травму руки і передпліччя, пишуть місцеві ЗМІ.

Як виявилося, вчитель хімії згадав свою спеціальність, знайшов в інтернеті рецепт домашнього приготування вибухівки і вирішив перевірити його дієвість. Очевидно, що йому таки вдалося створити справжній вибуховий пристрій. Причому в лікарні пенсіонер відмовився говорити лікарям, де отримав свої травми. Але поліція підтвердила факт вибуху. Вчитель хімії запевнив правоохоронців, що не збирався нікого підривати, піти з життя таким способом або продавати вибухівку. Все виявилося набагато прозаїчніше – пенсіонер просто вирішив перевірити, чи вийде у нього створити вибухівку за інтернет-рецептом.

Поліція, 112 Україна
Поліція, 112 Україна

Нагадаємо, пивзавод "Балтика" злетів у повітря, осколки зачепили людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кияни їздили по дорозі смерті, рванути могло в будь-який момент.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на Шулявському мосту пролунав потужний вибух.