Випадок крайньої жорстокості стався на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як відзначається, близько 11 години ранку до будинку 90-річного пенсіонера прийшли односельці — 42-річна жінка зі своїм 18-річним сином. Відтак, вони попросили позичити їм гроші, які останній відмовився дати.

Поліція, фото - 12 канал
Поліція, фото - 12 канал

В результаті це не сподобалося п'яному молодику, який почав бити пенсіонера по всьому тілу гострим предметом. Водночас, мати хлопця, яка це все бачила, злякавшись, втекла.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Вже після кривавої розправи зловмисник, пішовши до сусідів, зізнався в скоєному та до приїзду правоохоронців чекав на місці злочину. Наразі його затримали.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.