Камери зовнішнього відеоспостереження зафіксували момент падіння літака Boeing 737-800 Міжнародних авіаліній України, який зазнав аварії вранці 8 січня в Ірані.

На кадрах видно яскраве світіння, яке поступово наближається. Через кілька секунд лайнер розбивається, в результаті чого стається потужний вибух, який розкидає фрагменти літака. На камерах можна побачити, що падіння сталося у 06:19:35 за місцевим часом.

Український літак, який летів з Тегерана в Київ, зазнав крах відразу після злету. На його борту перебувало 168 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Рятувальникам вдалося виявити всі чорні ящики, проте Іран відмовився передавати їх США.

Раніше у мережі з'явилося відео падіння повітряного судна "Міжнародних авіаліній України", зняте очевидцем. На кадрах видно, як до землі поступово наближається гаряча точка. Потім авіалайнер падає на землю і вибухає, а його фрагменти розлітаються в сторони.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані одразу після зльоту: 180 пасажирів на борту

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо