Під час авіакатастрофи в Ірані загинула українська бортпровідниця Юлія Сологуб. Чоловік загиблої не відходить від її портрету, який розмістили в аеропорті "Бориспіль" разом з портретами інших загиблих.

У київському аеропорті люди несуть квіти та свічки до портретів загиблого екіпажу лайнера, передає BBC.

Відомо, що бортпровідниця Юлія Сологуб навчалася у Київському національному лінгвістичному університеті, а працювати у МАУ почала лише кілька місяців тому. У 2018 році вийшла заміж. Нині чоловік та батько дівчини, яка була у складі екіпажу рейсу "Тегеран-Київ", перебувають у столиці.

Портрети загиблих в "Борисполі", УНІАН
Портрети загиблих в "Борисполі", УНІАН

Чоловік Юлії постійно повертається до її портрету, просить пробачення та цілує її фото. За даними видання, друзі вже забирали його кілька разів, однак він весь час повертається.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Портрети загиблих в "Борисполі", УНІАН
Портрети загиблих в "Борисполі", УНІАН

Портрети загиблих в "Борисполі", УНІАН
Портрети загиблих в "Борисполі", УНІАН

Відомо, що на борту також були:

Марія Микитюк

"24 роки, 23 країни, жодної корисної інформації під фото", - такий заголовок в Instagram бортпровідниці Марії Микитюк. У соцмережі досі активне сторі, яке опублікувала загибла.

Практично на всіх фотографіях, які Марія опублікувала за пів року ведення своєї сторінки, вона усміхається, а у підписах до них — часто жартує.

Валерія Овчарук

Валерія Овчарук працювала бортпровідницею авіакомпанії МАУ з 2015 року. Їй було 28 років, народилася в Луганську.

У вересні минулого року вона опублікувала фото Дніпра, зроблене через ілюмінатор, підписавши його: "Вірю в те, що літаки ніколи не стануть для мене просто транспортом. І кожен політ буде нести в собі крапельку краси, романтики й приємних пригод". Окрім цього вона писала, що любить свою роботу.

Підписники залишають коментарі зі співчуттями під постом, де Валерія написала: "Робота, я тебе люблю".

Як повідомили у РНБО України, за оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" перебувало 11 громадян України: двоє пасажирів і 9 членів екіпажу.

Нагадаємо, 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Пальчевський замість новорічних привітань висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Ірані.

Також портал Знай.uа писав, що влада Ірану відзвітувала щодо аварії борту МАУ: "Якщо літак збила ракета..."