Український бізнесмен, журналіст і політичний аналітик Андрій Пальчевський замість новорічних привітань висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Ірані. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Хочеться висловити співчуття всім загиблим і нам усім, сім'ям наших загиблих братів і сестер на цьому борту, а також всіх людей нещасних, які опинилися там. Президент Зеленський заявив про те, що швидше за все не було ніякої терористичної підґрунтя. Про відмову двигуна так само говорив фахівець з уповноваженою організації, але поспішати з такими висновками ніколи не варто", - говорить він.

Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор
Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор

Пальчевський зазначив, що не варто завчасно будувати теорій про причини того, що сталося.

"Одне лише хочеться сказати, що людей вже не повернути, ми всі з тими, хто сумує про загиблих. Це сумний початок року і сподіваюся, що більше нічого подібного не повториться", - резюмував він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скорбим..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 8 januari 2020

Нагадаємо, Пальчевський зробив українцям приємно перед Новим роком.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський окреслив головну проблему України, такого не було навіть в Радянському союзі.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський наступає Кличку на п'яти.