Український літак розбився в Ірані відразу після зльоту. На борту перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. За попередньою інформацією, ніхто не вижив у катастрофі.

Президент авіакомпанії "МАУ" Євген Дихне звернувся до родичам і близьким загиблих в авіакатастрофі Boeing 737-800 в Тегерані рано вранці в середу, 8 січня.

"Від імені колективу авіакомпанії я висловлюю глибоке співчуття сім'ям людей, які були на борту, усім людям, яким вони були дороги. Це був один з найкращих наших літаків з прекрасною, надійною командою, 9 членів екіпажу", - звернувся він.

Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор
Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор

Під час своєї промови він ледь стримував сльози і робив паузи від переживань та емоцій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми прийняли рішення скасувати польоти в Іран на певний строк. Авіакомпанія виконує всі передбачені міжнародні процедури, які пов'язані з подібними подіями", - заявив президент МАУ Євген Дихне.

Володимир Зеленський повідомив, що терміново вилітає до Києва, а ситуацію тримає на особистому контролі. Також президент попросив всіх утриматися від спекуляцій і озвучення неперевірених версій щодо катастрофи до офіційних повідомлень.

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський терміново повертається в Україну Оману через падіння літака МАУ.

Також Знай. ua писав, що в Ірані розбився український літак МАУ, не вижив ніхто.