Президент України Володимир Зеленський, через катастрофу літака МАУ в Тегерані, терміново повертається до української столиці з Омана, де перебував з робочим візитом.

Про це повідомляє Офіс Президента України в мережі Facebook.

"Президент України Володимир Зеленський через катастрофу літака МАУ в Тегерані терміново перервав поїздку до Оману і повертається до Києва.", - пише Офіс Президента.

Публікація ОПУ, Facebook
Публікація ОПУ, Facebook

Пасажирський літак авіакомпанії "Українські авіалінії", на борту якого знаходилося 180 осіб, розбився невдовзі після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в столиці Ірану. Про загиблих поки нічого не відомо, також не відомо чи пов'язано це з атакою баз США.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Очевидцям вдалося зняти момент падіння Боїнга 737. Відомо, що рейс PS 752 прямував з Тегерана в Київ. Літак впав практично відразу після зльоту. Попередня причина — технічні проблеми лайнера.

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані відразу після зльоту: 180 пасажирів на борту.

Як повідомляв Знай.uа аеропорт накрило трьома ракетними ударами: є загиблі, серед них генерал.

Знай.uа писав, ЗСУ повідомили про втрати України у грудні: скільки військових загинуло на Донбасі, захищаючи батьківщину.