В українській столиці у понеділок ввечері, 13 січня, в популярному торгово-розважальному центрі Ocean Plaza стався буквально потоп, і не просто прорвало трубу. Відомо, що ТРЦ залило величезною кількістю окропу. Так, очевидці розповіли подробиці того, що сталося.

За словами очевидців, гаряча вода з магістрального трубопроводу тепломережі хлинула на перший і підземні поверхи. Киянка Ірина, яка виявилася в той момент в будівлі, каже, що багато людей отримали опіки ніг. Про це пишуть українські ЗМІ.

"Там творилося справжнє пекло! Люди, які опинилися на нульовому поверсі, намагалися втекти від гарячої води. Ті, кому це не вдалося, кричали… Води було по кісточки. Окріп. Цього достатньо, щоб отримати опіки. Деякі, рятуючись, застрибували в продуктові візки, щоб не постраждали ноги. Потім сиділи в цих візках і чекали, поки їх евакуюють. Явно постраждали і охоронці, які, евакуювали людей, самі бігали в киплячій воді" - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У мережі з'явилися кадри з місця подій.

"А, ось, це вже НИХ*Я не смішно! Місце дії - там же (Оушен Плаза). Комплекс заливає окропом і люди НЕ МОЖУТЬ врятуватися. НЕ можуть вибратися. Де МНС, рятувальники... де, бля*дь, хоча б пожежні виходи? Завтра у всіх новинах будуть співчуття постраждалим і... і все... ніхто не винен, так БЛ*ДЬ вийшло, так???", - пишуть у Telegram-каналі "ГК".

Нагадаємо, у Києві Ocean Plaza тоне в окропі, людей з опіками виносять на руках: перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа води по пояс: популярний курорт під Запоріжжям накрив потужний шторм, кадри Апокаліпсису.

Знай.uа писав, краще пішки: харків'яни масово ігнорують громадський транспорт Кернеса.