У Києві трапився випадок, який ще раз доводить, що не всі лікарі дотримуються клятви Гіппократа. Медик приватної клініки просто на землі залишив помирати молодого хлопця.
Лікар пішов від чоловіка, якому потрібна була допомога. Про це пише РБК-Україна.

У Києві медик одній з приватних клінік не надав допомогу молодій людині, який гостро потребував. Про кричущий інцидент повідомили на сторінці "Київ Оперативний", де і розповіли про всі подробиці. Історія сталася на Дніпровській набережній, там стало погано молодому чоловікові, який впав і сильно вдарився головою.

"Він впав на тротуар і сильно вдарився головою. Після удару його ще деякий час трясло. Свідки події викликали "швидку" і викликали лікаря, що знаходилася поруч. Лікар вийшов, запитав чи викликали швидку, а потім просто розвернувся і пішов. Хоча б подорожник запропонував ...", - сказано в повідомленні.

Після цього через 15 хвилин на місце пригоди прибула швидка допомога і забрала хлопця до лікарні, в автомобілі йому вже стало краще.

В коментарях українці висловилися про інцидент.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Це в принципі стаття за ненадання медичної допомоги, порушення клятви Гіппократа. Був же випадок вже 7 років тому..."

"Якось був у тій клініці, дійсно більше туди ні ногою".

"Лікар він або якоїсь іншої професії, є люди, а є не люди. Вчинив так він, а соромно мені".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці зможуть самі перевіряти себе на коронавірус – скільки будуть коштувати тест-системи в аптеках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", киян з нежитю не пустять на роботу. Із-за загрози коронавіруса вводять додаткові заходи

Також "Знай.ua" писав, що військовим ЗСУ заглянули до кишені та перерахували виплати.