Для кожного побачення знайдеться ідеальна піца: ті, хто любить блондинок, зазвичай вважають за краще пепероні, а любителі м'ясних застіль небайдужі до рудих.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Якщо вам подобаються блондинки, то, швидше за все, пепероні — ваша улюблена начинка для піци, в той час як шанувальники рудих воліють м'ясисту начинку, згідно з дослідженням.

Опитування 2000 дорослих виявило взаємозв'язок між тим, що вони їдять в піці, і тим, що вони знаходять привабливим в потенційному партнері.

І з'ясувалося, що ті, хто вибрав би когось зі світлим волоссям, такі як Марго Роббі або Райан Рейнольдс, також схильні бути шанувальниками піци пепероні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники м'ясних застіль віддають перевагу рудоволосих, таких як Ед Ширан і Емма Стоун, а чорняві, такі як Ідріс Ельба, стануть ідеальним побаченням для тих, хто любить тунець на піці.

Дослідження, проведене на замовлення Domino's, яке пропонує спеціальну пропозицію тільки до Дня святого Валентина, показало, що 55 відсотків вибрали б піцу принаймні на одному зі своїх перших трьох побачень.

Піца
Піца

А п'ята частина планує покуштувати кілька шматочків в цей День святого Валентина.

Будинок Хуан, "головний піцерії" в Domino's, сказав: "Наше дослідження доводить, що існує тісний зв'язок між тестом і побаченням. Але кожен, хто шукає справжню любов, знає, наскільки складними можуть бути ці перші кілька побачень, тому ми виконали важку роботу за вас. Все, що вам тепер потрібно, це задати їм один смачний, пухкий питань... Яка ваша улюблена піца? Давайте будемо чесними, піца завжди була і буде любов'ю з першого шматочка".

Дослідження показало, що шість з десяти вважають, що шлях до когось серця лежить через шлунок, а 55 відсотків стверджують, що загальна любов до їжі — це те, що вони шукають у партнері.

І для кожного десятого знайти когось, хто особливо любить піцу, настільки важливо для них, що вони згадали класичне італійське блюдо в своєму профілі онлайн-знайомств.

15% опитаних стверджують, що не стали б зустрічатися з людиною, яка їсть піцу ножем і виделкою.

Дослідження
Дослідження

Ще 15% не стали б зустрічатися з кимось, хто залишає скоринки, а 17% були б проти того, хто любить ананас в піці.

У той час як 21% і 23% відповідно відносяться до тих, хто віддає перевагу тунцю і анчоусам в якості начинки.

Дослідження, проведене за допомогою OnePoll, показало, що опитані також особливо люблять ділитися піцою або їсти її цілком для себе, але єдиної думки немає.

Чотири з десяти (39%) були б згодні поділитися, але 35% не були б зацікавлені в цьому.

Але переважна більшість (78%) були б готові обміняти шматок своєї піци на шматок своєї другої половинки.

Нагадаємо, що у мережі показали швидкий рецепт хрусткої піци.