Руслан Марцінків спростував чутки про зміну партії на майбутніх виборах. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Мер Франківська зазначив, що перед виборами часто з'являються різні фейкові новини і цей раз також не став винятком.

Марцінків повідомив, що серед українців почали поширюватися чутки, що він нібито йде на вибори не від партії "Свобода".

"Зокрема, стали поширюватися чутки про те, що я на вибори йду окремо від партії ВО "Свобода". Мало того, що хочу вести свою партію" - написав Руслан Марцінків.

ТІЛЬКИ ЗІ СВОБОДОЮ❗ #політика_ІФ "Запах" виборів вже відчутно 💩 І традиційно не обходиться без різного роду фейкових...

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 16 juli 2020

Після цього він підкреслив, що ці чутки є неправдивими і він не збирається міняти партію.

"Так ось: я був і є членом ВО "Свобода". І на вибори йду саме від цієї політичної сили. Буду балотуватися під номером 1 у списку націоналістів, якщо, звичайно, буде дозволяти Закон" - зазначив мер Франківська.

В кінці звернення він попросив не поширювати такі чутки, щоб не вводити в оману громадян України. Також він звернувся до виборців із закликом перевіряти новини і не вірити різним пліткам.

Повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Кернес подарує харків'янам шикарний фонтан замість гречки. Харківський фонтан, який будують у сквері на площі Свободи, буде одним з найбільших в Україні. Як повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, його діаметр складе 36 метрів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" мер Ужгорода Андрєєв намагається "віджати" у городян будинок. Предметом суперечок стали кілька підвальних приміщень, в яких розміщувалися гуртки для дітей з малювання та уроків іноземної мови.

Також,"Знай.uа" писав, що на крісло Кличко поклав око ще один слуга народу. Повідомляється, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили президента планує брати участь у партійному праймеріз з вибору кандидатури на посаду мера міста. Він заявив, що дуже любить Київ, і вже багато років займається розвитком міст і територій, тому, мріє, щоб від їх партії балотувався реальний кандидат, а не той, хто зручний.