Володимир Зеленський з сім'єю проводить відпочинок в президентській резиденції на Прикарпатті. Про це розповіли у виданні "Галка" посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою Зеленською та дітьми прибув на вихідні в президентську резиденцію в Івано-Франківській області.

Читайте Знай в Google News!

Вибір президента впав на резиденцію "Синьогора", яка знаходиться в карпатському масиві Горгани, недалеко від села Гута Богородочанского району.

Резиденція Синьогора, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно з інформацією джерел видання, на посадочній площадці резиденції приземлився гелікоптер, який пролетів Івано-Франківськ. Також повідомляється, що візит Зеленського в дану резиденцію не є офіційним.

Крім того джерела повідомили, що візит Володимира Зеленського на Прикарпаття, який повинен був пройти на початку серпня, буде скасований.

"Синьогора" - одна з найбільш фешенебельних мисливських державних резиденцій. Займає площу 10 866 га. На її території є маєток, зимовий сад, ставки, вертолітний майданчик, мисливський будиночок, десятки мисливських вишок, готель, невеликий звіринець.

Нагадаємо, скандальне "бомбардування" Зеленського скасовується: що насправді сказав президент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа українці святкуватимуть Курбан-байрам і Песах: з легкої руки Зеленського з'явиться шість нових державних свят.

Знай.uа писав, Юрій Бутусов: Чому Зеленський обідав з сигаретним схемщиком Кауфманом?