Перший президент України Леонід Кравчук у прямій трансляції ток-шоу Ольги Скабєєвої, яке відоме своїм пропагандистським настроєм, озвучив своє бачення пошуку миру на сході країни.

Про це Кравчук, який став главою української делегації в Тристоронній контактній групі, повідомив "5 каналу". вони поставили дуже популярне нині питання, стосовно планів в Мінській групі. Але відповів Він їм інакше, ніж українським журналістам. Політик відразу назвав російський канал "дуже агресивним".

Кравчук, фото з вільних джерел
Кравчук, фото з вільних джерел

Леонід Кравчук повідомив: "сказав, що хочу так робити, щоб у нас був мир, і Росія пішла з Донбасу. Я їх зупинив, кажу: ми тут самі розберемося, без вас, не треба ваших порад. Давайте, мовляв, на рівних умови для світу". Політик також додав, що вже двічі зустрічався з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським, щоб обговорити своє призначення в ТКГ.

За його словами, в понеділок буде проведена зустріч з українською делегацією Тристоронньої контактної групи. Тоді і планує прийняти справи від свого попередника, другого президента України Леоніда Кучми.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Лесєв підняв на сміх ідею Кличка з гімном у школі. Скептично налаштований до "патріотичних" ідей влади, Лесєв вважає неможливим об'єднати розколоте українське суспільство штучним способом.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп знову переміг, після недавньої поразки. Місяцем раніше федеральним апеляційним судом було винесено рішення проти нинішнього президента США.

Знай.ua писав, що Пальчевський жорстко пройшовся по "архаїчним лідерам" і курортам.