Багатьма шановного священика з Івано-Франківська перевели до Львівської області. Про це розповіли на сторінці парафії Царя Христа у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що відомого священика з Івано-Франківська, Порфирія Шумила перевели з церкви Царя Христа, яка знаходиться в мікрорайоні Майзлі в Підгорецький монастир Львівської області.

повідомлення парафії Царя Христа: Facebook

"Нашого о. Порфирія, ЧСВВ перевели до Підгорецького монастиря, Бродівського р-н, Львівської обл.Дякуємо за багаторічне віддане служіння."- сказано в повідомленні.

повідомлення парафії Царя Христа, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Багато хто знає отця Парфирія Шумила, як священика, який молиться за одужання від найважчих захворювань і поважає його за це.

Користувачі сторінки не могли пройти повз таку новину і написали свою думку в коментарях до повідомлення.

Багато хто висловив жаль про те, що отця Парфирія переводять, адже за їхніми словами, він є тим священиком, який праведно несе службу. Отцю Парфирію побажали терпіння, сили і витривалості на новому місці, а також подякували за роки служби і турботу про парафіян.

коментарі до повідомлення парафії Царя Христа, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що продовжував службу до останнього: в Бейруті християнського священика засипало уламками храму

Як повідомляв портал "Знай.uа", померлого тернополянина відмовилися відспівувати через борги

Також, "Знай.uа" писав, що священика з Дніпропетровщини скосив Китайський вірус