Стало відомо, що маленькому хлопчикові терміново потрібна допомога. Йому поставили страшний діагноз.

Таким чином, повідомляється, що новонароджений Іванко має складну форму прогресуючої гідроцефалії. Тому, йому терміново життєво необхідна нейрохірургічна операція.

ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА для Ванічки! Новонароджене малятко має складну форму прогресуючої гідроцефалії і за життєвими...

Geplaatst door Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля" op Woensdag 26 augustus 2020

Почалося життя дитини в лікарняних стінах. Без кульок, радісних днів, виписки з рідними. З самого народження Ваня бореться за можливість нормально існувати і жити.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Для того, щоб це сталося, потрібно провести операцію на головному мозку. Вартість вихідних матеріалів становить близько 30 тисяч гривень.

У сім'ї немає можливості самостійно оплатити операцію, і від цього у матері просто немає сил боротися далі.

Вони звернулися в різні фонди та організації, щоб всі небайдужі змогли допомогти малюкові.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що маленькій львів'янці, яка береться з онкологією потрібна фінансова допомога, щоб отримати шанс на повноцінне життя.

Про це повідомляє Інформаційний портал LMN.

21 серпня онкохвора 9-річна Вікторія Васильків зі Старосамбірщини вилетіла з мамою до Іспанії, щоб продовжити лікування. Ще в кінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз-саркома Юінга, пухлина мозку в скроневій області.

Спочатку у дівчинки почало затікати личко, після цього батьки повели її до лікаря. Після лікувань з неврології на МРТ виявили пухлину.

Нагадаємо, що маленький Саша з Кам'янського терміново потребує допомоги небайдужих громадян - йому діагностували лімфому Беркітта.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Кривому Розі прощаються з дівчинкою, яка боролася з раком.

Також Знай.ІА писав, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельної пухлини головного мозку.