Відома українська співачка Ірини Федишин має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила похвалитися підтягнутою фігурою, яку не змогли зіпсувати святкові ласощі.

У розділі "сторіз" Ірина Федишин опублікувала коротке відео, де показала струнку фігуру в обтягуючому корсеті.

На опублікованому відео можна побачити Ірину Федишин, яка прогулюється в коридорі. Зірка одягнена в обтягуючий корсет тілесного кольору з чорними окантовками, який підкреслює її принади, коротку чорну спідницю, завдяки якій можна розглянути стрункі ноги співачки і чорні туфлі на високих підборах.

Публікація Ірини Федишин: Instagram

Примітно, що в цьому ж вбранні Ірина Федишин з'явилася в ефірі каналу М1, де розповіла, що її кліп на пісню "Там де ти" став одним з кращих кліпів року.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кліп зібрав багато переглядів. Я щиро бажаю вам гарного настрою під цю пісню і нехай ваша любов буде завжди там, де ви" - сказала Ірина Федишин в ефірі на М1.

Нагадавши, Надя Дорофєєва грайливо блиснула сідницями в "невидимому" бікіні: "оголений настрій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Сумська затягла сім'ю в Карпати І встала на лижі: "де сніг?"

Також, "Знай.uа" писав, щасливі Настя Каменських і Потап засвітилися посеред Києва: "коли вже народжувати?"