У Франківську проведуть ремонт під'їздів. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час прямого ефіру в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків підкреслив, що в 2021 році у Франківську планують провести ремонт в 50 під'їздах при цьому не підвищуючи тариф за квартплату.

За словами Марцінківа, до переліку ремонтних робіт входить: зміна вікон у під'їздах на енергозберігаючі та встановлення невеликих майданчиків.

"Ми в цьому році плануємо, не підвищуючи квартплату, зробити досить великі проекти: відремонтувати 50 під'їздів, замінити в них звичайні вікна на енергозберігаючі і поставити 50 невеликих майданчиків." - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він підкреслив, що ремонтні роботи дадуть можливість жителям Франківська оцінити зміни з приходом нової влади, однак через борги можуть виникнути якісь проблеми з їх реалізації.

"Це буде хороший результат того, що змінилася форма управління. Хоча це буде непросто, оскільки є багато боргів, які ми повинні позакривати" - додав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що мера Симчишина висунули на престижну премію, хмельничани в захваті: Людина року!

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий пошкодував мільярд для засипаного снігом Львова

Також, "Знай.uа" писав, мер Надал пообіцяв тернополянам власний Бориспіль і Шереметьєво: "Ми робимо все"